Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Arizona Coyotes kiinnitti kärkivarauksensa

Arizona Coyotes juhlii maalia.
AOP

NHL-organisaatio Arizona Coyotes on tehnyt tulokassopimuksen tämän kesän kärkivarauksensa Dylan Guentherin kanssa. 

Oikealta laukova 18-vuotias Edmontonista kotoisin oleva Dylan Guenther oli Coyotesin ensimmäisen kierroksen varaus menneen kesän NHL:n varaustilaisuudesta. Coyotes poimi hyökkääjän numerolla yhdeksän. Alkujaan Coyotesilla ei ollut omaa varausvuoroa ensimmäiselle kierrokselle, kun NHL vei organisaatiolta rangaistuksena varausvuoron, kun joukkue oli teettänyt nuorilla varaamattomilla pelaajilla yksityisiä testejä.

Coyotes haali varaustilaisuuden yhdeksännen vuoron lopulta vaihtokaupalla Vancouver Canucksista, jonne Coyotesista siirtyi muun muassa puolustaja Oliver Ekman-Larsson ja hyökkääjä Conor Garland.

Vuonna 2003 syntynyt kanadalaislahjakkuus voi tienata tulokassopimuksen aikana jopa 5,325 miljoonaa dollaria mikäli bonukset täyttyy. Guentheria ei kuitenkaan odoteta vielä ensi kaudeksi NHL:n sillä Coyotesin miehistöllä ei ole tarkoitus ensi kaudella voittaa pelejä.

Viimeiset kolme kautta Guenther on edustanut Edmonton Oil Kingsiä WHL:ssä, eli hyökkääjä on saanut pelata jääkiekkoa kotikonnuillaan. Uran 100’ssa WHL-ottelussa toistaiseksi kanadalainen on tehnyt 87 tehopistettä. Viime keväänä Guenther edusti Kanadan alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta MM-kisoissa ja hyökkääjä iski seitsemään peliin neljä maalia sekä yhteensä seitsemän tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL