Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Minnesota Wild teki vuoden sopimuksen Jordie Bennin kanssa – Tuoko puolustajan hankinta mitään uutta joukkueen pelaamiseen?

Jordie Benn siirtyy Minnesota Wildiin
AOP

Minnesota Wild on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen puolustaja Jordie Bennin kanssa. Sopimus julkaistiin perjantaina ja se on arvoltaan 900,000 dollaria.

Benn edusti viime kaudella Vancouver Canucksia, sekä Winnipeg Jetsiä, pelaten yhteensä 39 ottelua. Koko kymmenvuotisen NHL-uransa aikana mies on ehtinyt pelata 550 ottelua, joissa on syntynyt 24 maalia ja 103 syöttöä.

Bennin vahvuudet eivät ole kiekollisessa pelaamisessa ja hänet tunnetaan puolustavana puolustajana. Viimeisten vuosien aikana miehen ura on ollut hieman laskusuhdanteinen. Vain 51 blokattua laukausta kahden kauden aikana, sekä hieman alle 15 minuutin peliaikakeskiarvo kertovat siitä, että miehen pelaaminen taso ei ole ollut parhaimmillaan.

Mies tuo kuitenkin syvyyttä Wildin joukkueeseen. Matt Dumba, Jonas Brodin, Alex Goligoski, sekä Jared Spurgeon muodostavat puolustuksen rungon. Bennin tulon myötä joukkueen pakisto alkaa olla suhteellisen hyvällä mallilla.

Kauppaa voidaan kuitenkin pitää hieman yllättävänä, sillä Bennillä on ikää jo 34 vuotta, eikä viime kausien esitykset ole herättäneet kovin suuria odotuksia. On kuitenkin ymmärrettävää, että Wild halusi puolustukseensa lisää leveyttä. Aika näyttää oliko Bennin hankkiminen oikea ratkaisu joukkeen kannalta.

Lähde: LWOS

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL