Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Montreal Canadiens jatkosopimukseen Ryan Poehlingin kanssa – Pystyykö mies pelaamaan säännölliseti NHL:ssä?

Poehling solmi jatkosopimuksen Montrealin kanssa
AOP

Montreal Canadiens on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen hyökkääjänsä Ryan Poehlingin kanssa.

Sopimuksen ensimmäinen vuosi on kaksisuuntainen, joka on NHL-tasolla 750,000 dollarin arvoinen, sekä AHL-tasolla 225,000 dollaria. Diilin toinen vuosi on yksisuuntainen NHL-sopimus arvoltaan samaiset 750,000 dollaria.

22-vuotias Poehling aloittaa kolmannen kautensa Montrealin organisaatiossa. Yhdysvaltalainen on esiintynyt NHL:ssä Canadiensin paidassa, sekä pelannut AHL:ää Laval Rocketsin joukkueessa.

Viime kaudella mies nakutti kunnioitettavat 25 pistettä 28 ottelussa Rocketsille. Miehen kausi päättyi kuitenkin ennen aikojaan hänen jouduttuaan jäämään loukkaantumisen takia sivuun.

Minnesotasta kotoisin oleva Poehling on ehtinyt pelata tähän mennessä pelata 28 NHL-ottelua Canadiensin paidassa, joissa on syntynyt viisi tehopistettä. Hänen vuonna 2018 tapahtunut NHL-debyyttinsä oli uskomaton, miehen iskettyä hattutempun Toronto Maple Leafsin verkkoon.

Tämän jälkeen Poehling ei kuitenkaan ole pystynyt lunastamaan paikkaansa Canadiens miehistössä, ja on viettänyt suurimman osan ajastaan Rocketsin riveissä. Miehen ajoittaiset väläytykset kertovat kuitenkin potentiaalista, jota ei olla vielä saatu ulosmitattua.

Poehling pysyy rajoitettuna vapaana-agenttina sopimuksensa päättymisen jälkeen. Tämä antaa hänelle mahdollisuuden todistaa kykynsä, ennen pitkäaikaisen sopimuksen allekirjoittamista. Myös Canadiensin kannalta sopimus on järkevä. Joukkueella on aikaa tarkkailla pelaajan kehitystä, jonka jälkeen on helpompi tehdä päätöksiä miehen kohdalla.

Lähde: LWOS

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL