Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Japani jätti Unkarin edelleen nollakerhoon

Japani naisten MM-kisat 2021
AOP

Unkari pyrki avaamaan voittotilinsä Japania vastaan, mutta Japani osoittautui liian kovaksi palaksi. Loppulukemat 1-4 jättivät unkarilaisille mietittävää.

Peli oli kuvaltaan hyvin tasainen. Kumpikin sai luotua paikkoja, mutta Japani hyödynsi ne paremmin. Aivan avauserän lopussa se avasi maalihanansa, kun Akane Shiga osui ylivoimalla. Unkari sai vastattua nopeasti toisen erän alussa, kun Fanni Gasparics osui myös ylivoimalla. Vain reilua kolmea minuuttia myöhemmin Rui Ukita maalasi ylivoimalla kuitenkin Japanille ja se nosti maan kuskin paikalle, josta se ei tippunut enää.

Ukita oli pelin jälkeen tyytyväinen, että joukkue palasi voittojen tielle.

– Meillä oli vaikeinta aikaa viime pelissä tšekkiläisiä vastaan. Tämän päivän maalit toivat luottamuksen tunteen takaisin.

Päätöserä ratkaisi pelin puolivälinsä tienoilla, kun Haruna Yoneyama ja Hanae Kubo osuivat reilun minuutin välein, Yoneyama ylivoimalla. Unkarin päävalmentaja Lisa Haley kehui japanilaisten erikoistilannepelaamista.

– Japanilla on paljon rakennetta, ja se sisältää myös heidän ylivoimapelinsä. He tietävät tarkalleen, minne he ovat menossa. Ja meille mielestäni yksi vyöhykkeen säädöistä on ehdottomasti yrittää sanella, mihin seuraava syöttö menee, sen sijaan, että reagoisi siihen, mihin he asettavat sen. Olimme aina puoli sekuntia jäljessä. Ja tietysti luotamme siihen, että maalivahti joutuu tekemään toisen ja kolmannen torjunnan.

Japani piti pintansa loppuun saakka ja vankisti asemiaan pudotuspeliasetelmia haettaessa. Unkari sen sijaan on edelleen nollilla toiseksi viimeisenä. Päävalmentaja Haley näki kuitenkin myös hopeareunuksen asiassa.

– Tämän päivän pelin voittaminen olisi merkinnyt paljon. Yritän auttaa joukkuettani saamaan mahdollisimman paljon kokemusta. Tänään voittaminen olisi todella antanut meille mahdollisuuden tuntea, millainen paine olisi kuten ensi vuonna, jolloin täytyy voittaa yrittääkseen päästä puolivälieriin, Haley päätti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat