Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tähtipelaaja Kirill Kaprizov ei ole palaamassa KHL:ään – ”Emme ole puhuneet siitä”

Kirill Kaprizov mätti tehoja Wildin paidassa
AOP

Pitkin kesää kiekkomaailmassa on huhuiltu venäläisen tähtihyökkääjä Kirill Kaprizovin mahdollisesta paluusta KHL:ään. Kaprizovin sopimus Minnesota Wildin kanssa päättyi, eikä uutta sopimusta ole vielä allekirjoitettu.

Moskovan TsSKA:n on huhuttu tarjonneen Kaprizovin leirille jopa 10 miljoonan dollarin palkkaa 1-vuotisesta sopimuksesta KHL:ssä. Nyt suurseuran presidentti Igos Esmantovitsh kuitenkin katkaisee huhuilta siivet:

– Olen seurannut huhuja huumorilla. Olemme olleet yhteydessä Kirillin kanssa ainoastaan ystävinä. Paluu TsSKA:an ei ole ajankohtaista, eikä siitä olla puhuttu, Esmantovitsh täsmentää venäläisen Championatin jutussa.

24-vuotias laituri pelasi komean kauden NHL:ssä nakuttaen 55 ottelussa tehot 27+24=51. Hänet palkittiin kauden päätteeksi NHL:n vuoden tulokas -palkinnolla Calder Trophyllä. Hyökkääjä onkin erittäin tärkeä palanen Wildin joukkuetta ja jatkosopimus syntynee vielä ennen kauden alkua. Nyt sopimus näyttää entistä varmemmalta, kun paluu KHL:ään ei ole näköpiirissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL