Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Juuse Sarokselle rahakas jatkosopimus

AOP

Nashville Predators on tehnyt neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen suomalaismaalivahti Juuse Saroksen kanssa. Sopimuksella on arvoa 20 miljoonaa dollaria, eli Saros tienaa kaudesta tasan viisi miljoonaa.

Saros on ollut pitkään Predatorsissa ja lunasti viime kaudella lopullisesti joukkueen ykkösmaalivahdin paikan pois Pekka Rinteeltä, joka lopetti uransa viime kauteen.

26-vuotias maalivahti on kotoisin Forssasta ja murtautui Suomen nuorten maajoukkueisiin HPK:sta. Predators varasi Saroksen kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudessa neljännellä kierroksella numerolla 99. NHL-debyytin Saros teki kaudella 2015-16, kun maalivahti pelasi yhden ottelun joukkueen maalilla.

Ensimmäinen kokonainen kausi NHL:ssä oli 2018-19, kun Saros pelasi Predatorsin maalilla 31 ottelua ja voitti näistä 17 peliä. Kahdella viimeisellä kaudella Saros on pelannut 76 ottelua ja torjunut 38 voittoa. Viime kaudella runkosarjassa torjuntaprosentti oli 92,7 ja Saros torjui kolme nollapeliä.

Predatorsin sopimusrakenteen kannalta suomalaisen sopimus on erinomainen, sillä organisaatio varasi viime syksynä NHL:n varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella venäläismaalivahti Yaroslav Askarovin, joka on vielä kasvamassa täysiin mittoihin KHL:n SKA Pietarissa. Saroksen sopimuksen aikana todennäköisesti Askarov tuodaan AHL:n kautta mukaan NHL:n ja Saroksen sopimuksen päättäessä Askarov ottaa ykkösmaalivahdin paikan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL