Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

San Jose Sharks kiinnitti kärkivarauksensa

San Jose Sharks kotiareena.
AOP

San Jose Sharks on tehnyt tulokassopimuksen ruotsalaishyökkääjä William Eklundin kanssa. Eklund oli Sharksin ensimmäisen kierroksen varaus NHL:n varaustilaisuudessa heinäkuun lopulla.

Tukholmasta kotoisin oleva vasemmalta laukova 18-vuotias hyökkääjä varattiin Sharksin toimesta numerolla seitsemän, vaikka hurjimmat arviot pitivät häntä varmana TOP-5 varauksena NHL:n varaustilaisuudessa.

Eklundin tulokassopimuksessa on jokaisella kaudella 92,5 tuhannen dollarin allekirjoitusbonus ja jokaisen kauden aikana NHL:ssä pelatessaan hyökkääjä voi tienata 850 dollaria erilaisina bonuksina. Peruspalkka NHL:n puolella on 925 tuhatta dollaria kaudessa.

Oletettavaa kuitenkin on, että uudelleenrakennukseen ajautuva Sharks kutsuu hyökkääjän lupaavien pelaajien leirille, mutta lähettää takaisin Ruotsiin Djurgårdenin riveihin. Eklund pelasi viime kaudella SHL:ssä 40 ottelua ja teki 23 tehopistettä, joten kunnon läpimurto odottanee ensi kaudella.

Sharks varasi kesän varaustilaisuudessa yhteensä yhdeksän pelaajaa ja Eklund on toistaiseksi ainut, joka on saanut tulokassopimuksen. Yhtään suomalaista GM Doug Wilson ei poiminut tänä kesänä. Viimeisin suomalaisvaraus Sharksin toimesta on puolustaja Santeri Hatakka, jonka joukkue varasi kesän 2019 varaustilaisuudessa kuudennella kierroksella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL