Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ketterä ja SaiPa tarjosivat Imatralla maalijuhlat

Nuutti Viitasalo naulasi voittomaalin SaiPalle.
AOP - Mikko Lieri

Imatran Ketterä ja Lappeenrannan SaiPa päättivät Imatralla pelatun Bauer Games -turnauksen. Ottelussa nähtiin melkoiset maalijuhlat, sillä SaiPa voitti ottelun lukemin 5-4 -lukemin.

Ottelun avauserässä Pekka Virran valmentama joukkue karkasi reilussa kymmenessä minuutissa neljän maalin johtoon. Maalinteossa onnistuivat Valtteri Lipiainen, Oliver Okuliar, Mikko Juusola ja Ville Petman.

Toisessa erässä reilussa kahdessa minuutissa Mestis-joukkue Ketterä nousi kahden maalin päähän, kun Marlo Koponen ja Anton Stråka onnistuivat maalinteossa. Erän viidennellä minuutilla kuitenkin Nuutti Viitasalo iski ylivoimalla SaiPan jälleen kahden maalin johtoon. Ketterä onnistui vielä erän aikana kaventamaan eron yhteen maaliin, kun Henry Karjalainen ja Jesse Ruotsi ohittivat Juho Markkasen.

Ottelun maalinteko jäi kahteen ensimmäiseen erään, joten SaiPa otti harjoituskauden toisen voittonsa Pitsiturnauksen voiton lisäksi.

SaiPa jatkaa harjoituskauttaan neljällä ottelulla ennen Liiga-kauden alkua. SaiPa kohtaa harjoituskaudella vielä Lahden Pelicansin ja Mikkelin Jukurit kotonaan, sekä HPK:n ja Jukurit kertaalleen vieraissa. Ensimmäinen Liiga-ottelu on luvassa 10. syyskuuta, kun kotijäällä vastaan asettuu KooKoo. Ketterän seuraava harjoitusottelu on ensi viikolla SaPkoa vastaan kotijäällä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut