Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HIFK sai revanssin Pelicansista – Ässät ja KalPa myös voittoihin

Jarno Kärki on Ässien kapteeni.
AOP - Vesa Pöppönen

Helsingin IFK onnistui kaatamaan harjoitusottelussa Lahden Pelicansin joukkueiden viikon jälkimmäisessä kohtaamisessa. Myös Porin Ässät ja Kuopion KalPa nappasivat voitot harjoitusotteluista.

Pelicans kaatoi torstaina HIFK:n Helsingissä, mutta HIFK otti revanssin heti seuraavana päivänä. Lahdessa pelatussa pelissä ei maaleilla juhlittu, sillä ainokainen nähtiin jatkoajalla, kun Jere Innala iski ylivoimalla kiekon ohi Emil Larmin ja ratkaisi voiton IFK:lle. Roope Taponen torjui nollapelin HIFK:n maalilla.

Vaasassa Sport sai vieraita Porista, kun Ässät tuli kylään. Ässät oli perjantain harjoitusottelussa vahvempi 4-3 -lukemin, kun tuore kapteeni Jarno Kärki iski tehot 2+1. Jacob Andersson ja Sakari Salminen iskivät kaksi muuta maalia. Sportilta maalinteossa onnistuivat Victor Westermarck, Axel Holmström ja Jesse Paukku. Ässien maalilla voiton torjui venäläismaalivahti Konstantin Volkov. Volkov edusti kolmen viimeisen kauden ajan Jugra Hanti-Mansiskia Venäjän korkeimmalla sarjatasolla KHL:n jälkeen.

Kuopiossa KalPa otti niukan 2-1 -kotivoiton Oulun Kärpistä. KalPalta maalinteossa onnistuivat Kim Nousiainen ja Jaakko Rissanen. Kärppien ainokaisen iski Aku Räty kolmannen erän puolivälissä. KalPalla on vielä kuusi ottelua ennen Liiga-kauden alkua. Kärpät pelaa viisi ottelua ennen kuin Liiga-kausi alkaa JYP:ä vastaan kotiottelulla 11. syyskuuta. Kärpät kohtaa harjoitusottelussa JYP:n ensi viikolla ja myöhemmin Sportin sekä SHL:n Luulajan kahdesti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga