Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n heittopussiksi ajautunut Detroit solmi tärkeän sopimuksen tähtihyökkääjän kanssa

Jakob Vrana jatkaa Red Wingsissä
AOP

Detroit Red Wings on julkaissut seuran tulevaisuuden kannalta erittäin tärkeän jatkosopimuksen tähtihyökkääjä Jakub Vranan kanssa. Tsekkihyökkääjä tulee uuden sopimuksen myötä pelaamaan Red Wingsissä 3 kautta, tienaten yhteensä 15,75 miljoonaa dollaria.

Red Wings nappasi 25-vuotiaan hyökkääjän kesken viime kauden Washington Capitalsista ja Vrana nakutti loppukaudesta 11 ottelussa yhtä monta pistettä jopa 8:lla maalilla ja 3:lla maaliin johtaneella syötöllä.

Vasemmalta puolelta ampuva tsekkitaituri on pelannut urallaan 295 peliä NHL:ssä ja tehnyt niissä komeat tehot 84+84=168 pistettä. Nyt laitahyökkääjä tulee olemaan tärkeä palanen Detroitin hakiessa uutta nousua kohti pudotuspelipaikkaa.

Vranan cap hit eli palkan vaikutus joukkueen palkkakattoon ei ole taivaita hipova, joten jos mies onnistuu ottamaan suurempaa roolia Red Wingsissä, voi hänestä tulla kultaakin kalliimpi palanen nuoressa joukkueessa.

Seura kertoi uudesta sopimuksesta twitterissä:

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL