Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Stanley Cup -sankari teki kahden vuoden jatkosopimuksen

Ross Colton iski joukkueensa mestaruusmaalin.
AOP

Viime kaudella täysin puskista Tampa Bay Lightningin kokoonpanoon murtautunut entinen AHL-jyrä Ross Colton teki joukkueen kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Colton tienaa tulevan sopimuksensa aikana reilut kaksi miljoonaa dollaria.

Colton pelasi läpi ensimmäisen NHL-kautensa Lightningissa syvyysroolissa käytännössä neloskentässä. Muutaman erinomaisen stuntin hyökkääjä teki kakkoskentän laitaan loukkaantumisten vuoksi, mutta pääasiassa Colton pelasi rikkovassa roolissa.

Colton muistetaan parhaiten Stanley Cup -finaalien viidennestä ottelusta, jossa hyökkääjä teki joukkueensa voittomaalin, kun Lightning kaatoi Montreal Canadiensin kotijäällään 1-0 -lukemin.

Robbinsvillestä, New Jerseysta kotoisin oleva 25 vuotta syyskuussa täyttävä hyökkääjä on Lightningin neljännen kierroksen varaus kesän 2016 NHL:n varaustilaisuudesta. 183 senttinen hyökkääjä pelasi juniorina USHL:ää Cedar Radips RoughRidersin riveissä kahden kauden ajan ennen siirtymistään Vermontin yliopistoon kahdeksi kaudeksi. Yliopistossa Colton iski 69 otteluun 50 tehopistettä.

Ammattilaisura laitahyökkääjällä alkoi kaudella 2018-19, kun Colton siirtyi Syracuse Crunchin riveihin AHL:n. Colton pelasi ennen NHL-debyyttiään kaksi täyttä kautta AHL:ssä ja kolme ottelua viime kaudella. Näissä syntyi 131 otteluun 76 tehopistettä.

NHL:n debyyttikaudella Lightningin riveissä pelejä kertyi 30 kappaletta ja näissä syntyi 12 tehopistettä. Pudotuspeleissä hyökkääjä pelasi kaikki 23 ottelua ja iski tehot 4+2.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL