Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Frans Tuohimaan Neftekhimikille ei vieläkään harjoituskauden avausvoittoa

Frans Tuohimaa edusti HIFK:ta Liigassa.
AOP - Mika Kylmäniemi

Neftekhimik Niznekamskin tuore suomalaismaalivahti Frans Tuohimaa ei ole vieläkään onnistunut voittamaan peliä uuden joukkueensa maalilla. Neftekhimik koki harjoituskauden neljännen tappion neljään peliin maanantaina, kun joukkue taipui Metallurg Magnitogorskille Romazan Cupin avausottelussa.

Metallurgia vastaan Neftekhimik hävisi luvuin 2-1. Ottelussa maalinteossa Metallurgilta onnistuivat nuori Artjom Minulin ja Nikita Korostelev, joka saapui täksi kaudeksi Metallurgiin TsSKA Moskovan riveistä. Tuohimaan edustaman vierasjoukkueen maalista vastasi 23-vuotias Timur Khafizov, joka pelasi viime kaudella 36 ottelua KHL:ssä iskien kolme maalia.

Juho Olkinuora torjui harjoitusottelussa Metallurgin maalilla voiton.

Harjoituskauden aikana Neftekhimik on kohdannut vain KHL:n ja itäisen konferenssin huippujoukkueita. Joukkue on kokenut kaksi tappiota Ak Bars Kazanille ja kertaalleen Salavat Julajev Ufalle. Magnitogorskin turnauksessa joukkue kohtaa vielä Sibir Novosibirskin, Ak Barsin ja Amur Habarovskin. Ennen KHL-kauden alkua joukkue kohtaa kahdesti näiden lisäksi Kunlun Red Starin ja viimeisessä harjoitusottelussa Ak Barsin.

Valkovenäläisvalmentaja Oleg Leontjevin kaudesta ei ole odotettavissa kovin ruusuista. Neftekhimikillä ei juuri ole kovan tason KHL-pelaajia. Tuohimaan lisäksi joukkue hankki kaksi Tshekkipuolustajaa Lukas Klokin ja Ronald Knotin muodossa. Klokilla oli vahvat kaudet alla Liigasta ja Knot siirtyi siperiaan Tshekin Extraliiga Bili Tygri Liberecin riveistä.

Hyökkäykseen ulkomaalaishankintana saapui Avtomobilist Jekaterinburgista Dan Sexton slovakkihyökkääjä Libor Hudacekin seuraksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL