Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Liiga

SaiPa valloitti Pitsiturnauksen – Dominik Lakatos joukkueen sankarina

Dominik Lakatos sai juhlia ekoissa SaiPa-peleissään.
AOP - ElonKuvaus

Lappeenrannan SaiPa voitti jääkiekkokauden ensimmäisen suurtapahtuman, kun joukkue hoiti perjantaina perinteisen Pitsiturnauksen nimiinsä. SaiPa voitti turnauksen isäntäjoukkue Rauman Lukon loppuottelussa lukemin 4-2.

Koko turnauksen aikana SaiPa pelasi neljä ottelua ja voitti Vaasan Sportin, Kouvolan KooKoon ja Lukon. Ainoan tappion joukkue koki Turun Palloseuralle alkulohkossa 1-0 -lukemin. TPS taipui välierässä Lukolle 2-0 -lukemin.

SaiPan tähtenä turnauksessa hääri tuore Tsekki-hyökkääjä Dominik Lakatos, joka iski turnauksessa yhteensä kolme maalia. Välierässä tshekki osui kahdesti ja finaalissa kertaalleen. Loppuottelussa SaiPalta nousi esiin Lakatosin lisäksi suomalaishyökkääjä Jaakko Lantta, joka iski tehot 1+2 2x20min kestäneessä ottelussa. 25-vuotias Lantta iski viime kaudella 49 otteluun Liigassa tehot 6+6.

SaiPan maalilla kolmessa pelissä pelasi Niclas Westerholm, joka on kantanut kahdella edellisellä kaudella päävastuun joukkueen maalilla. TPS:ää vastaan 1-0 -tappioon päättyneessä ottelussa joukkueen maalilla pelasi 19-vuotias Juho Markkanen, joka pelasi viime kaudella Liigaa kaksi peliä.

SaiPalla on vielä ennen syyskuussa alkavaa Liiga-kauden alkua kuusi harjoitusottelua. SaiPa kohtaa harjoitusotteluissaan Mikkelin Jukurit kahdesti, HPK:n, Lahden Pelicansin, DEL-liigan Krefeld Pinguinen ja Imatran Ketterän. Ketterä ja Pinguine tulee joukkuetta vastaan Bauer Gamesin turnauksessa Imatralla ensi viikonloppuna.

Pitsiturnauksen tulokset

8.45 Sport–SaiPa 1–2 (vl. 0–1)
10.00 Lukko–Ässät 3–0 (vl. 0–1)
11.15 SaiPa–TPS 0–1 (vl. 1–2)
12.30 Ässät–KooKoo 0–2 (vl. 1–0)
13.45 TPS–Sport 0–0 (vl. 0–1)
15.00 Lukko–KooKoo 0–3 (vl. 1–0)
16.15 Ässät–Sport 3–1
17.30 KooKoo–SaiPa 2–4
18.45 TPS–Lukko 0–2
20.15 FINAALI: Lukko–SaiPa 2–4

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga