Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

St. Louis Blues kiinnitti lupaavan hyökkääjän

Jordan Kyrou on yksi Bluesin lupaavimmista hyökkääjistä.
AOP

St. Louis Blues teki jatkosopimuksen hyökkääjä Jordan Kyroun kanssa. Sopimuksella on mittaa kaksi vuotta ja kanadalaishyökkääjä tienaa sopimuksellaan 5,6 miljoonaa dollaria. Kyroun keskipalkka kautta kohden on 2,8 miljoonaa dollaria.

23-vuotias kanadalainen teki NHL:n läpimurtoa viime kaudella iskemällä 55 otteluun 34 tehopistettä. Kyrou teki pisteistään 32 5vs5 -pelissä. Yhteensä Kyroulla on NHL-otteluita vyöllään 99 kappaletta ja näissä on syntynyt 47 tehopistettä.

Viime kaudella Kyrou oli Bluesin viidenneksi paras pistemies David Perronin, Ryan O’Reillyn, Mike Hoffmannin ja Brayden Schennin jälkeen. Näistä pelaajista Hoffman pelaa ensi kaudella Montreal Canadiensin riveissä.

Torontosta kotoisin oleva oikealta laukova 183 senttinen hyökkääjä on Bluesin kakkoskierroksen varaus kesän 2016 NHL:n varaustilaisuudesta. Ennen varaustaan ja siirtymistään ammattilaiseksi Kyrou pelasi OHL:ää Sarnia Stingin riveissä.

Bluesilla on hyvä tilanne sopimusten kanssa ensi kaudeksi, sillä ainoastaan Zach Sanford ja Robert Thomas ovat rajoitettuina vapaina agentteina ilman sopimusta tulevasta kaudesta. Palkkatilaa joukkueella on reilut kolme miljoonaa edelleen jäljellä, mutta on hyvin mahdollista, että GM Doug Armstrong tekee jonkinlaisen kaupan tai saa molemmat heikosta palkkatilanteesta huolimatta uusiin sopimuksiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL