Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Colorado Avalanche hankki syvyyttä puolustukseen

Ryan Murray edusti New Jersey Devilsia viime kaudella.
AOP

Colorado Avalanche on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen syvyyspuolustaja Ryan Murrayn kanssa. Murray tienaa ensi kaudesta kaksi miljoonaa dollaria.

27-vuotias kanadalainen on vuoden 2012 NHL:n varaustilaisuuden ensimmäisen kierroksen toinen varaus Columbus Blue Jacketsin toimesta.

Kanadalaispuolustaja on kärsinyt uransa aikana loukkaantumisista ja se on vaikeuttanut huomattavasti puolustajana nousua huippupuolustajaksi NHL:n.

Urallaan Blue Jacketsin lisäksi Murray on edustanut New Jersey Devilsiä, jossa puolustaja pelasi viime kaudella 48 ottelua.

Yhteensä NHL-uran aikana kanadalainen on pelannut 395 ottelua ja iskenyt näissä 124 tehopistettä, joista 15 on maaleja. Pudotuspelejä Murraylla on takana 20 kappaletta ja näissä on syntynyt kolme tehopistettä.

Murraylla on reilusti kilpailua Avalanchen riveissä edellään, sillä joukkueen puolustuksen kärjen täyttää kiekollisesti äärimmäisen lahjakkaat Cale Makar, Devon Toews ja Sam Girard. Lisäksi joukkueen superlupaus Bowen Byram tekee läpimurtonsa melko varmasti ensi kaudella, joten kilpailua riittää.

Kolmannessa parissa Murrayn kanssa pelannee kokenut Erik Johnson, joka nauttii vielä ensi kauden ajan kuuden miljoonan dollarin kausi palkkaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL