Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vegas Golden Knights julkaisi paikallislehdessä kunnianosoituksen treidatulle maalivahdilleen

Fleurylle kunnianosoitus
AOP

Las Vegasiin laajennusdraftissa siirtynyt Marc-André Fleury treidattiin kaikkien yllätykseksi Chicago Blackhawksiin. Fleury oli aiemmin kertonut haluavansa päättää uransa nimen omaan Vegasin joukkueessa ja NHL-piireissä pohdittiinkin tullaanko 36-vuotiasta maalivahtia näkemään lainkaan ensi kaudella uudessa seurassaan.

Nyt Fleury on kuitenkin sanonut jatkavansa uraansa, joten Chicago saa ensi kaudeksi viime kauden parhaana maalivahtina palkitun kanadalaisvahdin.

Monet fanit kritisoivat Golden Knightsin päätöstä treidata suosikkivahti ja seura onkin ollut jopa pienoisessa myrskyn silmässä tapahtuman johdosta. Nyt seura on viimein julkaissut näyttävän kunnianosoituksen ”Flowerille” Vegasin paikallislehdessä.

– Koko Vegas Golden Knightsin organisaation ja fanien puolesta, kiitos Flower. Toivomme sinulle ja perheellesi kaikkea parasta seuraaville askeleillesi.

– Tilastot puhuvat puolestaan, mutta vieläkin vaikuttavampaa on se mitä teit yhteisömme hyväksi jään ulkopuolella. Annoit toivoa, kun sitä eniten tarvittiin, julkaisussa todetaan.

Marc-André Fleury on pelannut NHL:ssä 18 kauden aikana yhteensä 884 runkosarjan ottelua täysin käsittämättömällä 91,3% torjuntaprosentilla. Kanadalainen on voittnaut uralaan 3 Stanley Cupia sekä olympiakullan.

Löydät kunnianosoituksen alla olevasta twiitistä:

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL