Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL hylkäsi tulokkaan jättisopimuksen sääntöjen vastaisena

Philipp Grubauer torjuu jatkossa Seattlessa
AOP

NHL uutena joukkueena liittynyt Seattle Kraken sai ikäviä uutisia liittyen tulevan ykkösvahtinsa Philipp Grubauerin sopimukseen liittyen. Seura sopi Grubauerin kanssa kuuden vuoden ja 35,4 dollarin arvoisen jättisopimuksen, mutta NHL hylkäsi sopimuksen sen rikottua NHL:n sääntöjä.

Sopimuksessa oli ongelma vuosipalkkojen osalta. NHL sallii sopimuksen vuosipalkan nousevan 25% kausien välillä ja sopimuksessa Grubauer olisi saanut toisena sopimusvuonna 6 miljoonaa dollaria ja kolmantena 7,5 miljoonaa dollaria joten nousu olisi ollut sopimuksen sisällä 30%, näin ollen NHL joutui hylkäämään sopimuksen työehtosopimuksen vastaisena.

Grubauerin ja Seattlen onneksi kyse ei kuitenkaan ollut mistään tämän vakavammasta. Virhe sopimusehdoissa oli kuitenkin nolo moka juuri sarjaan liittyneellä organisaatiolle. Virhe saatiin kuitenkin korjattua nopeasti ja nyt Grubauer voi kävellä pankkiin hieman leveämmällä hymyllä jo toisena sopimusvuotenaan. Seattle siirsi 250 000 dollaria palkkaa kolmannelta vuodelta toiselle, joten nyt palkan korotus ei ole enää työehtospimuksen vastainen. Kokonaisuudessaan kuusivuotinen sopimus kuluttaa palkkakattoa 5,9 miljoonalla dollarilla per vuosi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL