Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

IS: Tapparassa kytee kriisi – ”Sinun aikasi on ohi”

Tappara kriisissä
AOP

Iltasanomien uutisen mukaan Tampereen Tapparassa kytee iso kriisi, joka varjostaa alkavaa Liiga-kautta.

Lehden uutisessa kerrotaan, että päävalmentaja Jussi Tapola haluaa ottaa kapteeninnatsat pois Jukka Peltolalta ja varakapteeni Kristian Kuuselalta.

Kaksikko tunnetaan pitkäaikaisina kapteeneina Tapparassa. Seuraikoniksikin noussut Peltola toimi kapteenina kausina 2014-2018, sekä viime kaudella palattuaan takaisin KHL:stä.

Kuusela puolestaan hoiti kapteenin roolia Peltolan ollessa KHL:ssä ja muutoin 38-vuotias on kantanut varakapteenin vastuuta.

Tapola ei kuitenkaan ollut valmis vahvistamaan huhuja Iltasanomille:

– Nämä ovat joukkueen sisäisiä asioita, missä keskustellaan rooleista. Niitä ei ole varsinkaan minnekään ulkopuolelle tarkoitettu, Tapola sanoi.

Tapparan on määrä pelata ensimmäinen harjoitusottelunsa HPK:ta vastaan jo tämän viikon perjantaina, joten asiaan saataneen varmuus jo lähipäivien aikana.

Valmentajan ja tähtipelaajien välit kärjistyivät jo viime kaudella, kun useamman Tapparan pelaajan todistaessa Tapola pauhasi Kuuselalle tämän ”ajan olevan ohi”.

Kiristyneistä väleistä huolimatta Kuusela pelasi kelpo kauden tehtaillen 49 ottelussa tehot 6+36=42 pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga