Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tapparassa usean kauden pelannut hyökkääjä siirtyy Tanskaan

Jarkko Malinen edusti Tapparaa usean kauden ajan.

Tampereen Tapparaa Liigassa kuuden kauden ajan edustanut suomalaishyökkääjä Jarkko Malinen siirtyy ensi kaudeksi Tanskan pääsarjaan Herning Blue Foxin riveihin.

33-vuotias Kuopiosta kotoisin oleva vahvan kahdensuunnan keskushyökkääjä teki Blue Foxin kanssa yhden vuoden mittaisen sopimuksen.

Malisella on takanaan 14 kauden ajalta 553 Liiga-ottelua. Liigassa Malinen on iskenyt yhteensä 229 tehopistettä ja on tehotilastossa 36 maalia plussan puolella. Mestiksessa hyökkääjä on pelannut 112 ottelua ja iskenyt Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla 90 tehopistettä.

Liigassa Malinen teki debyytin kaudella 2006-07, kun hyökkääjä pelasi KalPan riveissä kaksi ottelua. Seuraavalla kaudella vastuu kasvoi jo 18 otteluun, mutta uransa ensimmäisen maalin Liigassa Malinen iski vasta kaudella 2008-09, kun 39 otteluun KalPassa syntyi neljä maalia.

KalPan ja Tapparan lisäksi keskushyökkääjä on Liigassa edustanut Mikkelin Jukureita, Kouvolan KooKoota sekä Helsingin IFK:ta. Parhaalla kaudella KooKoon riveissä 2015-16 Malinen iski 42 tehopistettä.

Blue Fox on voittanut Tanskan pääsarjan mestaruuden viimeksi kaudella 2011-12. Edellisen kerran joukkue pelasi finaaleissa keväällä 2018. Blue Foxia valmentaa Pekka Tirkkonen ja joukkueessa pelaa Malisen lisäksi suomalaishyökkääjä Miska Humaloja. Suomalaisten lisäksi joukkueess pelaa kolme ruotsalaista pelaajaa ja loput ovat tanskalaisia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga