Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nämä kiekolliset puolustajat odottavat vielä uutta NHL-sopimusta vapailla markkinoilla

Sami Vatanen edusti viime kaudella Devilsia ja Starsia.
AOP

NHL:n vapaat markkinat käynnistyivät keskiviikkona ja NHL:ssä on tämän jälkeen nähty paljon erilaisia sopimuksia sekä kauppoja. Vielä markkinat eivät kuitenkaan ole joukkueiden osalta tyhjät vaan tarjolla on hyviä pelaajia ilman sopimuksia ensi kaudesta.

Kiekkofani.com kertaa tässä kirjoituksessa ketkä kiekolliset puolustajat ovat vielä ilman sopimusta tulevasta kaudesta.

Puolustajista ensimmäisenä katseet kiinnittyy suomalaispuolustaja Sami Vataseen, joka on vielä ilman sopimusta. 30-vuotias kiekollinen suomalainen on edustanut pitkän NHL-uransa aikana Anaheim Ducksia, Carolina Hurricanesia, New Jersey Devilsiä ja Dallas Starsia. Parhaalla kaudella Vatanen on takonut 38 pistettä Ducksin takalinjoilla.

Kiekollisia puolustajia ovat myös ruotsalainen Erik Gustafsson ja yhdysvaltalainen Jack Johnson. Gustafsson aloitti viime kauden Philadelphia Flyersin riveissä, mutta ruotsalainen kaupattiin siirtojen takarajalla Montreal Canadiensin riveihin, jossa puolustaja sai vain rajallisesti vastuuta. Vasemmalta laukova Nynashamnin kaupungista kotoisin oleva 29-vuotias Gustafsson on parhaalla kaudellaan iskenyt Chicago Blackhawksin riveissä 60 tehopistettä.

Johnson on ollut eräänlainen ongelmapuolustaja jo useamman kauden ajan. Johnsonin palkka on ollut aivan liian iso ja viimeisin sopimus oli vuoden mittainen New York Rangersin kanssa. Yhdysvaltalainen nauttii vielä viiden seuraavan kauden ajan reilun 900 tuhannen dollarin palkkaa, jota maksaa Pittsburgh Penguins. Penguins osti parhaimmillaan 42 pistettä yhdellä kaudella tehneen puolustajan sopimuksen ulos, jota oli vielä kolme vuotta jäljellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL