Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Toronto Maple Leafs hankki Boston Bruinsin voimahyökkääjän

Ondrej Kase on kärsinyt loukkaantumisista.
AOP

NHL-organisaatio Toronto Maple Leafs on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen tshekkihyökkääjä Ondrej Kasen kanssa.

25-vuotias oikealta laukova Kadanin kaupungista kotoisin oleva Tshekki tienaa sopimuksellaan 1,25 miljoonaa dollaria. Kase on Anaheim Ducksin seitsemännen kierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta.

Urallaan hyökkääjä on kärsinyt paljon loukkaantumisista, mutta on tienannut toistaiseksi yli yhdeksän miljoonaa dollaria. Viidellä NHL-kaudellaan Kase on pelannut Ducksin ja Boston Bruinsin riveissä yhteensä 207 ottelua ja iskenyt näihin 97 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan Ducksin riveissä Kase on tehnyt 38 pistettä 66 otteluun.

Pudotuspelejä tshekkihyökkääjällä on tilillä 24 kappaletta ja näissä on syntynyt kuusi tehopistettä. Viime kaudella Bruinsin riveissä Kaselle kertyi koko kaudella ainoastaan kolme ottelua eikä yhtäkään pudotuspeleissä.

Kase on Leafsilta hyvä hankinta, sillä yksi NHL:n suurista mestarisuosikeista sai pienellä riskillä potentiaalisen huippupelaajan riveihinsä. Leafs on sidottu palkkoihin parhaiden pelaajiensa puolesta todella kovin, joten jokainen hankinta, minkä joukkue tekee tulee olla hinnan ja laadun osalta mahdollisimman hyvä. Kasella on vielä mahdollisuus nousta urallaan laadukkaaksi kolmoskentän hyökkääjäksi, mutta TOP-6 rooliin hyökkääjää on turha kaavailla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL