Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Edmonton Oilersin tuorein hyökkääjä kolmen vuoden jatkosopimukseen

Warren Foegele siirtyi Hurricanesista Oilersiin.
AOP

Edmonton Oilers on tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Warren Foegelen kanssa, jonka Oilers hankki Carolina Hurricanesista vaihdossa puolustaja Ethan Beariin.

Foegelen sopimus on 8,25 miljoonan dollarin arvoinen ja hyökkääjän palkka kautta kohden on 2,75 miljoonaa dollaria. Kun Foegelen sopimus päättyy on hyökkääjä vapaa agentti kesällä 2024.

25-vuotias Markhamin kaupungissa, Ontarion provinssissa syntynyt isokokoinen 188 senttiä pitkä ja 90 kiloa painava Foegele on Hurricanesin kolmannen kierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta.

Ennen läpimurtoaan NHL:n hyökkääjä pelasi ensin yliopistojääkiekkoa New Hampshiren yliopistossa ja siirtyi sieltä OHL:n, jossa Foegele edusti niin Kingston Frontenacsia kuin Erie Ottersiakin. Ottersin riveissä keväällä 2017 Foegele eteni Memorial Cupiin asti.

NHL-debyytin Hurricanesin riveissä Foegele teki kaudella 2017-18 pelaamalla kaksi ottelua ja iskemällä näihin tehot 2+1. Kaudesta pääosa meni AHL:ssä Charlotte Checkersin riveissä, jossa kokoon tuli 73 ottelua ja näissä syntyi 46 tehopistettä.

Kolmen täyden kauden aikana Hurricanesin riveissä isokokoinen kanadalainen sai kokoon yhteensä 200 ottelua ja näissä syntyi 68 tehopistettä. Pudotuspelikokemusta hyökkääjälle on kertynyt 33 ottelun verran ja näissä on syntynyt 12 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL