Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Erik Haulalle uusi osoite – Boston Bruins kiinnitti suomalaishyökkääjän

Erik Haulan ura jatkuu Bruinsin riveissä.
AOP

Suomalaishyökkääjä Erik Haula on tehnyt kahden vuoden mittaisen sopimuksen Boston Bruinsin kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo on 4,75 miljoonaa dollaria. Ensimmäisellä kaudella Haula tienaa 2,25 miljoonaa ja jälkimmäisellä 2,5 miljoonaa dollaria.

30-vuotias porilaishyökkääjä on pelannut kahdeksan kauden ajan NHL:ssä. Suomalainen on edustanut uransa aikana Minnesota Wildia, Vegas Golden Knightsia, Florida Panthersia ja Nashville Predatorsia. Haula varattiin NHL:n Wildin toimesta kesän 2009 NHL:n varaustilaisuudessa seitsemännellä kierroksella.

Hyökkääjä pelasi nuoruusvuodet Minnesotan yliopistossa. Opiskelujen jälkeen Haula allekirjoitti sopimuksen Wildin organisaatioon, jossa hyökkääjä vietti ammattilaisuransa neljä ensimmäistä kautta.

Urallaan Haula on pelannut 456 ottelua NHL:ssä ja iskenyt 94 maalia. Tehopisteitä vahvalle syvyyshyökkääjälle on kertynyt yhteensä 196. Parhaalla kaudellaan Golden Knightsin riveissä Haula iski 29 maalia ja yhteensä 55 tehopistettä 76 otteluun runkosrajassa. Tuon kauden jälkeen Haula on tehnyt kolmella kaudella yhteensä 52 tehopistettä reiluun sataan otteluun.

Haula saa Bruinsiin myös Vegasin huippukaudeltaan tutun pelimiehen, kun tshekkihyökkääjä Tomas Nosek teki Bruinsin kanssa kahden vuoden sopimuksen. Nosek tienaa sopimuksellaan 3,5 miljoonaa yhdysvaltain dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL