Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Mikkelin Jukurit julkaisi neljä kovan luokan pelaajasopimusta

Pekka Jormakka siirtyy Jukureihin
AOP

Olli Jokisen luotsaama Liiga-seura Mikkelin Jukurit on tänään tiedottanut neljästä pelaajasopimuksesta. Sopimuksista kolme on solmittu uusien pelaajien kanssa ja neljäs on jatkosopimus. Kuten seura itse uutisoi ”Kolme uutta ja yksi tuttu”.

Jatkosopimuksen Jukurit sorvasi Joachim Rohdin kanssa. 29-vuotias hyökkääjä pelasi Jukureissa viime kaudella 55 ottelua tehoin 17+8=25. Joukkueen kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen on iloinen jatkosopimuksen syntymisestä:

– Joachim on luotettava joukkuepelaaja, joka osoitti jo viime kaudella, että hän pystyy myös maalintekoon. Odotamme samanlaista panosta häneltä myös ensi kaudella.

Uusia pelaajia ensi kaudella ovat Pekka Jormakka, Niclas Lundgren ja Linus Nässen. Jormakka on suomalaisille tuttu muun muassa Helsingin Jokereista. Viime kaudella Jormakka aloitti KHL:ssä Sibir Novosibirskin joukkueessa, mutta siirtyi kesken kauden Saksan pääsarjaan Grizzlys Wolfsburgiin.

– Pekka on kokenut ja maailmaa nähnyt huippupelaaja, joka haistaa maalipaikat ja on niissä tehokas, Hakkarainen perustelee.

Lundgren on 31-vuotias SHL-konkari, joka on pelannut yli 400 ottelua Ruotsin pääsarjassa. Stay-at-home puolustajana tunnettu isokokoinen peruspakki tulee Jukureihin 1-vuotisella sopimuksella.

– Omalla alueella hän (Lundgren) tekee voittavia asioita, ja hän tulee sen myötä olemaan tärkeä palanen ja isähahmo joukkueelle, Hakkarainen aprikoi.

Kolmas uusi hankinta on niin ikään puolustaja. Nässen saapuu Mikkeliin SHL-mestarijoukkueesta Växjö Lakersistä. 23-vuotias puolistaja on ehtinyt pelata 99 SHL ottelun lisäksi myös kanadalaisessa WHL juniorisarjassa.

– Linus on hyvän pelikäsityksen omaava puolustaja, jolta voidaan ensi kaudella odottaa tehoja myös hyökkäyspäässä, Hakkarainen kertoo Jukureiden tiedotteessa.

Jukureiden on määrä aloittaa Liiga-kausi perjantaina 10. syyskuuta kotiottelulla Kalpaa vastaan. Sitä ennen joukkue pelaa valmistavia otteluita. Ensimmäinen valmistava ottelu on 6. elokuuta HIFK:n vieraana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga