Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Oulun Kärpät nappasi huippuluokan KHL-maalivahdin

Stanislav Galimov Oulun Kärppiin
AOP

Oulun Kärpät on tänään tiedottanut tehneensä 1-vuotisen sopimuksen venäläismaalivahti Stanislav Galimovin kanssa. 32-vuotiaalla Galimovilla on kokemusta yli 300 KHL-ottelun verran ja mies on torjunut niissä hurjalla 92,2% torjuntaprosentilla.

Viime kaudella Galimov vartioi Dinamo Riikan maalia. Kausi oli sysimusta koko latvialaisjoukkueelle, sillä Riika onnistui nappaamaan ainoastaan 5 varsinaisen peliajan voittoa jääden koko liigan viimeiselle sijalle. Siitäkin huolimatta Kärppiin siirtyvä Galimov suoriutui vähintäänkin kohtuullisesti torjuen 16 ottelussa 88,9-prosenttisella varmuudella.

– Stanislav on Venäjällä tasonsa osoittanut maalivahti, joka tuo mukanaan kokemusta KHL:n huippuorganisaatioista, urheilutoimenjohtaja Harri Aho kommentoi Kärppien tiedotteessa.

– Meille tärkeä asia oli, että hän osoitti selvästi haluavansa tulla Kärppiin. Maalivahtikaksikossamme on nyt hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta.

Kärppien toinen maalivahti ensi kaudella on vasta 19-vuotias Joel Blomqvist, joka torjui viime kaudella suurimman osan kaudesta Hermeksen Mestis-joukkueessa. 16 ottelussa nuorukoinen koppasi kiekkoja 90,7% torjuntaprosentilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga