Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Arizona Coyotes hankki puolustajan ja lisää varausvuoroja

Shayne Gostisbehere pelasi pitkään Flyersissa.
AOP

Arizona Coyotesin GM Bill Armstrong jatkaa johdonmukaista työtään Coyotesin GM:nä ja kerää varausvuoroja sekä huonoja sopimuksia ympäri NHL:ää.

Tuorein kauppa tapahtui Philadelphia Flyersin kanssa, josta Coyotes hankki puolustaja Shayne Gostisbeheren riveihinsä. Gostibeherellä on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä. Puolustajan sopimus syö keskimäärin 4,5 miljoonaa dollaria palkkatilaa pois ja Flyers tarvitsi palkkatilaa lisää, jotta voi tehdä jatkosopimuksia tärkeämmille pelaajille.

Gostisbeheren kauppahinta oli kova, sillä Flyers maksoi pelaajan kyljessä kakkos- ja seitsemännen kierroksen varausvuorot kesän 2022 varaustilaisuuteen.

Yhdysvaltalaispuolustaja on Flyersin kesän 2012 kolmannen kierroksen varaus. Urallaan vasemmalta laukova puolustaja on tehnyt 219 pistettä 381 otteluun NHL:ssä. Parhaalla kaudella 2017-18 Gostisbehere iski 65 pistettä 78 otteluun, mutta tämän jälkeen pelaajan ura on ajautunut lievään alamäkeen.

Coyotesilla on kaupan myötä seuraavalle kolmelle kaudelle yhteensä 17 varausvuoroa. Tälle kesälle joukkueella on kolme kakkoskierroksen varausvuoroa ja ensi kesälle neljä. Palkkatilaa joukkueella on edelleen 24 miljoonaa dollaria, joten vastaavanlaisia kauppoja saatetaan vielä tänä kesänä nähdä.

Flyersilla on kaupan myötä lähes 14 miljoonaa dollaria palkkakatossa tilaa, mutta joukkueen täytyy tehdä jatkosopimukset ainakin puolustaja Travis Sanheimin ja maalivahti Carter Hartin kanssa.

Sanheim saanee kolmesta kuuteen vuoteen kestävän jatkosopimuksen 4-5 miljoonan dollarin vuosiansiolla ja Hartin sopimus on todennäköisesti hyvin samanlainen kuin Detroit Red Wingsin antama sopimus maalivahti Alex Nedeljkovicille (2×3 miljoonaa).

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL