Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Lähde: Puolustavat puolustajat matkalla Seattle Krakeniin

Adam Larsson pelasi viisi kautta Edmonton Oilersin riveissä.
AOP

NHL-toimittaja Frank Seravalli kertoo Twitterissä, että Seattle Kraken olisi neuvotellut sopimukset valmiiksi Edmonton Oilersin puolustaja Adam Larssonin ja Dallas Starsin puolustaja Jamie Oleksiakin kanssa.

Seravalli ei kerro mitään varmaksi, mutta uskoo, että Oleksiak ja Larsson ovat Krakenin valinnat Oilersista sekä Starsista.

TSN:n toimittaja Darren Dreger vahvistaa Seravallin huhuja ja kertoo, että Kraken olisi tehnyt ruotsalaispuolustaja Larssonin kanssa neljän vuoden sopimuksen arvoltaan 16 miljoonaa yhdysvaltain dollaria.

29 vuotta täyttävä ruotsalaispuolustaja Larsson on New Jersey Devilsin ykköskierroksen varaus kesän 2011 NHL:n varaustilaisuudesta. Larsson päätyi aikoinaan Oilersiin kaupassa päittäin Taylor Hallin kanssa.

Larsson on palannut urallaan 603 NHL-ottelua ja iskenyt 137 tehopistettä. Oilersia ruotsalainen edusti neljän kauden ajan.

29 vuotta joulukuussa täyttävä isokokoinen kanadalaispuolustaja Oleksiak on Starsin ykköskierroksen varaus Larssonin kanssa samalta kesältä 2011. Oleksiak on pelannut Starsin lisäksi myös Pittsburgh Penguinsin riveissä. NHL-otteluita pelaajalla on koossa yhteensä 369 kappaletta ja näissä on syntynyt 72 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL