Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Huippulupaus Logan Mailloux vetäytyy NHL:n varaustilaisuudesta? – Taustalla seksiskandaali

Huippulupaus jättäytyi pois NHL-draftista
AOP

Huippulupaus Logan Mailloux on ilmoittanut haluavansa jättäytyä pois vuoden 2021 NHL:n varaustilaisuudesta, marraskuussa tapahtuneen seksiskandaalin takia. Tapahtuma-aikaan 17-vuotias Mailloux, oli kuvannut kumppaniaan salaa suuseksin aikana, sekä lähettänyt kuvia ilman tämän suostumusta joukkuekavereilleen Snapchatissa.

Uhri oli vapaaehtoisesti tilanteessa mukana, mutta hän oli täysin tietämätön, että häntä kuvataan. Tapaus eteni Ruotsin rikosoikeuteen, jossa Mailloux todettiin syylliseksi useisiin syytekohtiin, ja hänelle määrättiin useiden kymmenien tuhansien kruunujen sakot. Kanadalainen haluaa kantaa vastuunsa ja puhui suunsa puhtaaksi tapahtuneesta Twitterissä:

’’NHL-varaustilaisuuden tulisi olla yksi tärkeimmistä ja jännittävimmistä hetkistä pelaajan uralla. Tapahtuneen johdosta tiedän, etten ole osoittanut riittävää kypsyyttä, enkä ansaitse kunniaa osallistua tilaisuuteen. Uskon, että olen ensi vuonna henkisesti valmiimpi ja pystyn osoittamaan oikeanlaista luonnetta, jotta voin osallistua vuoden 2022 varaustilaisuuteen.’’

Isokokoinen puolusta pelasi viime kaudella Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla SK Lejonin joukkueessa, iskien 19 peliin 15 pistettä. Ensi kaudella OHL:n London Knightsiin siirtyvää Maillouxia pidetään yhtenä ikäluokkansa lupaavimmista puolustajista, ja hänen odotettiin tulevan varatuksi jo kahdella ensimmäisellä kierroksella.

Lähteet: Bleacher Report, SuomiKiekko

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL