Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Miro Heiskaselle iso jatkosopimus – ”Hienoa saada sopimus kuntoon”

Miro Heiskanen sai sopimuksen.
AOP

NHL-organisaatio Dallas Stars on tehnyt suomalaispuolustaja Miro Heiskasen kanssa huikean kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen, jonka arvo on 67,6 miljoonaa yhdysvaltain dollaria. Yhtä kautta kohden Heiskasen palkka on 8,45 miljoonaa dollaria.

22-vuotias suomalaispuolustaja on Starsin kesän 2017 ykköskierroksen kolmosvaraus. Uransa aikana 185 senttinen puolustaja on pelannut NHL:ssä 205 runkosarjaottelua ja tehnyt 95 tehopistettä. Pudotuspeleissä pelejä on koossa 40 ja näissä on syntynyt pisteitä 30 kappaletta.

– Hienoa saada sopimus kuntoon. Meillä on paljon tehtävää ja olemme tosi motivoituneita palaamaan jäälle, kun tauko on ohi. On todella jännittävää olla osana sitä, mitä Jim Nill ja hänen tiiminsä on tänne kokoomassa, kertoi Heiskanen joukkueen nettisivujen jutussa.

NHL-uransa ajan Heiskanen on ollut Starsin pelaajien peliaikakuningas, kun suomalainen on pelannut keskimäärin 23.50 minuuttia ottelua kohden.

– Olemme tosi innoissamme, kun saamme kertoa, että olemme tehneet Heiskasen kanssa pitkän jatkosopimuksen. Sen jälkeen, kun Heiskanen liittyi joukkueeseemme oli selvää, että hän on yksi NHL:n kasvavista nuorista tähdistä, jotka nyt pelaa NHL:ssä. Organisaationa me uskomme vahvasti, että Heiskanen tulee olemaan jatkossa Norris Trophy keskusteluissa mukana. On hienoa tulevaisuudessa seurata kuinka Heiskanen kasvaa yhdeksi NHL:n eliittipelaajista, kommentoi GM Nill tuoretta sopimusta joukkueen nettisivuilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL