Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Rantasen ketjukaverilta suoraa puhetta sopimusneuvotteluista: “Olen pettynyt, että olemme ajautuneet tähän pisteeseen”

Gabriel Landeskog on edelleen vailla uutta sopimusta Coloradon kanssa
AOP

Colorado Avalanchen ruotsalaishyökkääjä, Gabriel Landeskog ei ole vieläkään solminut jatkosopimusta joukkueensa kanssa. Kapteenin eleistä ja sanoista voi huomata suurta turhautumista.

Colorado varasi Landeskogin vuoden 2011 varaustilaisuudessa, ensimmäisen kierroksen toisena pelaajana. Kolmivuotisen tulokassopimuksen jälkeen ruotsalainen solmi Avalanchen kanssa seitsemän vuoden mittaisen sopimuksen – palkka oli keskimäärin 5,5 miljoonaa dollaria kaudessa. Landeskog nimettiin joukkueen kapteeniksi vasta 19-vuotiaana.

Landeskogista voi tulla parin viikon päästä rajoittamaton vapaa agentti. Edellyttäen, ettei uutta sopimusta aleta pikkuhiljaa parsia kasaan. Ruotsalainen tähtihyökkääjä on pelannut Coloradossa jo kaudesta 2012-13 lähtien, yhteensä 687 runkosarjaottelun verran. Pisteitä näiden ottelujen aikana on kertynyt komeat 218+294=512. Kuluneella kaudella 54 ottelussa kertyi 52 (20+32) tehopistettä.

Kapteenin mielestä sopimus olisi pitänyt tehdä jo “kahdeksan, jopa kymmenen kuukautta sitten”. Landeskog haluaa omien sanojensa mukaan kuitenkin jatkaa Avalanchen riveissä, ykkösvitjassa Mikko Rantasen ja Nathan MacKinnonin rinnalla. Turhautumista ei mies kuitenkaan pysty peittelemään.

-Olen rehellisesti sanottuna pettynyt, että olemme ajautuneet tähän pisteeseen. Katsotaan mitä tapahtuu. Olen edelleen luottavainen, että pääsemme yhteisymmärrykseen sopimuksesta ja sen ehdoista, kommentoi Landeskog.

Avalachelle on Cap Friendlyn mukaan ennustettu 26 miljoonan dollarin palkkakatto tänä kesänä, eikä Landeskogin sopimus ole ainoana GM:n Joe Sakicin työpöydällä. Joukkueen on tehtävä sopimus myös maalivahti Philipp Grubauerin, sekä tähtipuolustaja Cale Makarin kanssa. Lisäksi Nathan MacKinnon tulee todennäköisesti nappaamaan jatkopahvin kauden 2021-22 päätteeksi. Siitä ei ole epäilystäkään.

Lähde: NHL

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL