Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Anthony Duclairille jatkosopimus Florida Panthersin kanssa

Anthony Duclair jatkaa uraansa Floridassa.
AOP

NHL-organisaatio Florida Panthers tiedotti torstaina tehneensä kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen laitahyökkääjä Anthony Duclairin kanssa. Kanadalaishyökkääjän sopimuksen kokonaisarvo on yhdeksän miljoonaa yhdysvaltain dollaria.

Duclair on New York Rangersin kolmannen kierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. Duclair on ollut urallaan kolmesti vaihtokaupassa mukana, sillä hyökkääjä päätyi ensin maaliskuussa 2015 Arizona Coyotesiin vaihdossa, jossa Keith Yandle siirtyi Rangersin riveihin. Kolmisen vuotta myöhemmin Duclair siirtyi Coyotesista Chicago Blackhawksiin.

Blackhawks kevään jälkeen hyökkääjä teki vapaana agenttina sopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa ja sieltä hyökkääjä kaupattiin helmikuussa 2019 Ottawa Senatorsiin, kun Jarmo Kekäläinen vahvisti hyökkäystään Ryan Dzingelillä ennen pudotuspelejä. Duclair pelasi puolitoista kautta Senatorsin riveissä ja teki vapaana agenttina vuoden sopimuksen Panthersiin, josta sai nyt rahakkaan jatkon.

NHL-uransa aikana Duclair on pelannut 396 ottelua NHL:ssä ja tehnyt 194 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan 2015-16 Coyotesin riveissä Duclair teki 81 otteluun 44 tehopistettä. Viime kaudella hyökkääjä kärsi hieman loukkaantumisista ja pelasi vain 43 ottelua. Näihin syntyi kymmenen maalia ja yhteensä 32 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL