Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HIFK nappasi kaksinkertaisen Liigan maalipörssin voittajan: “Etsimme hyökkäykseen taitavaa rightin pelaajaa”

Olli Palola on solminut yhden vuoden sopimuksen HIFKin kanssa
AOP

HIFK on solminut yksivuotisen sopimuksen Olli Palolan kanssa. Sopimus kattaa näin ollen kauden 2021-22.

Palola on voittanut Liigan maalikuninkuuden kahdesti. Ensimmäisen kerran hyökkääjä voitti maalipörssin kaudella 2013-14, kun 60 ottelussa kertyi 27 maalia ja 17 syöttöpistettä. Toinen maalikuninkuus tuli heti seuraavalla kaudella, kun 60 ottelussa Palola nakutti 29 maalia ja 20 syöttöpistettä.

Kaksi peräkkäistä unelmakautta veivät hyökkääjän KHL:ään, kaudelle 2015-16. Vityaz Podolskin riveissä kertyi kuitenkin vain 5 tehopistettä, 27 ottelussa. Tämän jälkeen vauhtia haettiin SHL:stä, josta Palola palasi takaisin KHL:ään. Kuluneella kaudella 33-vuotias Palola pelasi jälleen SHL:ssä, Rögle BK:n joukkueessa. Kauden pistesaldo oli 12+14=26 (43 ottelua).

-Etsimme hyökkäykseen taitavaa rightin pelaajaa. Palola on näyttänyt tasonsa kovissa sarjoissa ison roolin pelaajana ja hän sopii erinomaisesti joukkueeseemme. Palola on loistava maalintekijä ja monipuolinen pelaaja, sanoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Palola on tuttu näky myös maajoukkueesta. Tilille on kertynyt 43 A-maaottelua, joissa pisteitä on nakutettu 15+3=18. Hyökkääjä on edustanut Leijonia kaksissa MM-karkeloissa, ja vuonna 2014 taskuun jäi hopeamitali. Palola oli samaisessa turnauksessa Suomen paras maalintekijä, neljällä täysosumalla.

Uunituoreesta sopimuksesta ensimmäisenä tiedotti HIFK.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga