Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

The Athletic: Venäläistähti halajaa St. Louis Bluesista siirtoa toisaalle

Vladimir Tarasenko on ollut yksi NHL:n parhaista maalintekijöistä.
AOP

NHL:ssä Stanley Cup -mestaruutta kesällä 2019 juhlinut St. Louis Blues on joutunut tukalaan tilanteeseen, sillä joukkueen paras maalintekijä viimeiseltä puolelta vuosikymmeneltä eli venäläishyökkääjä Vladimir Tarasenko on pyytänyt kauppaa ulos joukkueesta. Näin kertoo The Athletic urheilusivusto ja toimittaja Jeremy Rutherford.

29-vuotias Tarasenko on kärsinyt viime kausina loukkaantumisista ja hän on pystynyt kahden viimeisen kauden aikana pelaamaan vain 34 runkosarjaottelua NHL:ssä. Tarasenko on vuoden 2018 jälkeen käynyt kolmessa eri olkapääleikkauksessa ja vasta viimeisin leikkaus sai venäläistähden olkapään parempaan kuntoon.

Viime kaudella Tarasenko palasi peleihin maaliskuussa kesällä suoritetun operaation jälkeen ja teki runkosarjaan neljä maalia 24 otteluun. Pudotuspeleissä venäläinen heilutti verkkoa kahteen kertaan Colorado Avalanchea vastaan, joka murjoi Bluesin laulukuoroon suoraan neljässä ottelussa.

Tarasenkolla on kaksi vuotta sopimusta vielä jäljellä ja hyökkääjätähden keskiarvopalkka per kausi on 7,5 miljoonaa dollaria. Ensi kaudesta Tarasenkolle maksettava palkka on 9,5 miljoonaa dollaria ja jälkimmäisestä kaudesta 5,5 miljoonaa dollaria.

Bluesin GM Doug Armstrong halunnee kaupata Tarasenkon ennen Seattle Krakenin laajennusvaraustilaisuutta, sillä se helpottaisi joukkueen pelaajien suojaamista merkittävästi.

Mikäli Tarasenko on kokoonpanossa suojauslistojen toimittamishetkellä, joka on 17. heinäkuuta, niin Bluesin tulisi suojata seitsemän hyökkääjää. Hyökkääjät olisivat Ryan O’Reilly, Brayden Schenn, Jaden Schwartz, Zachary Sanford, Samuel Blais ja Robert Thomas Tarasenkon lisäksi. Tämä jättäisi Krakenille auki muun muassa Oskar Sundqvistin, David Perronin, Ivan Barbashevin ja Jordan Kyroun, jotka ovat kaikki merkityksellisiä pelaajia organisaation tulevaisuuden kannalta.

Armstrongin on silti todella vaikea liikutella siirron estävän pykälän kanssa operoivaa Tarasenkoa, sillä venäläinen halunnee menestysmahdollisuuksia omaavaan joukkueeseen ja kaikilla joukkueilla ei ole merkittävästi palkkakatossa tilaa, joka säilyy ennallaan 81,5 miljoonassa dollarissa.

Yksi joukkue joka voisi olla kiinnostunut huippuluokan maalintekijästä voisi olla New York Islanders, josta hyökkäyksen kirjaimellinen tykki puuttuu, joka tekisi keskushyökkääjä Mathew Barzalin syötöistä maaleja.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL