Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut

Suomalaismaalivahti siirtyy Saksaan

Karri Rämö.
AOP - Elmeri Elo

Turun Palloseurassa viime kaudella pelannut Karri Rämö pakkaa jälleen laukkunsa ja siirtyy pelaamaan Saksan DEL-liigaan ERC Ingolstadin riveihin. ERC Ingolstad oli viime kaudella DEL-liigan välierissä.

35-vuotias Rämö on kärsinyt viime kausina loukkaantumisista, mutta pelasi silti todella vahvasti Turun Palloseurassa viime kauden. Runkosarja oli entiselle NHL-vahdille vielä totuttelua, mutta pudotuspeleissä Andrey Karejevin loukkaannuttua Rämö oli mies paikallaan.

Kaudesta 2016-17 alkaen Rämölle on kertynyt pelejä runkosarja ja pudotuspelit mukaanlukien yhteensä vain 75 kappaletta eri loukkaantumisien takia. TPS:n paidassa Rämö pelasi runkosarjaa 11 ottelua torjuntaprosentilla 88,8 ja pudotuspelejä seitsemän ottelua torjuntaprosentilla 92,9. Voittoja Rämö torjui TPS:lle yhteensä yhdeksän.

Ingolstadin riveissä Rämön seurakaverina on 12 muutakin ulkomaalaista pelaajaa ja pari entistä NHL-pelaajaa.

Joukkueen päävalmentajana on Suomen a-maajoukkueen, Helsingin Jokereiden ja Helsingin IFK:n entinen päävalmentaja Doug Shedden, joka on vaikuttanut keski-euroopassa jo useamman vuoden ajan. Shedden siirtyi Jokereista kaudeksi 2008-09 NLA:han EV Zugin riveihin ja on tämän jälkeen valmentanut Ingolstadin lisäksi Medvescak Zagrebia ja HC Luganoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut