Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Suomalaismaalivahti siirtyy Saksaan

Karri Rämö.
AOP - Elmeri Elo

Turun Palloseurassa viime kaudella pelannut Karri Rämö pakkaa jälleen laukkunsa ja siirtyy pelaamaan Saksan DEL-liigaan ERC Ingolstadin riveihin. ERC Ingolstad oli viime kaudella DEL-liigan välierissä.

35-vuotias Rämö on kärsinyt viime kausina loukkaantumisista, mutta pelasi silti todella vahvasti Turun Palloseurassa viime kauden. Runkosarja oli entiselle NHL-vahdille vielä totuttelua, mutta pudotuspeleissä Andrey Karejevin loukkaannuttua Rämö oli mies paikallaan.

Kaudesta 2016-17 alkaen Rämölle on kertynyt pelejä runkosarja ja pudotuspelit mukaanlukien yhteensä vain 75 kappaletta eri loukkaantumisien takia. TPS:n paidassa Rämö pelasi runkosarjaa 11 ottelua torjuntaprosentilla 88,8 ja pudotuspelejä seitsemän ottelua torjuntaprosentilla 92,9. Voittoja Rämö torjui TPS:lle yhteensä yhdeksän.

Ingolstadin riveissä Rämön seurakaverina on 12 muutakin ulkomaalaista pelaajaa ja pari entistä NHL-pelaajaa.

Joukkueen päävalmentajana on Suomen a-maajoukkueen, Helsingin Jokereiden ja Helsingin IFK:n entinen päävalmentaja Doug Shedden, joka on vaikuttanut keski-euroopassa jo useamman vuoden ajan. Shedden siirtyi Jokereista kaudeksi 2008-09 NLA:han EV Zugin riveihin ja on tämän jälkeen valmentanut Ingolstadin lisäksi Medvescak Zagrebia ja HC Luganoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut