Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Andrei Vasilevskiylle Conn Smythe Trophy

Andrei Vasilevskiy voitti ansaitusti Conn Smythe Trophyn.
AOP

Tampa Bay Lightningin venäläismaalivahti Andrei Vasilevskiy on voittanut NHL:n pudotuspelien parhaimmalle pelaajalle jaettavan Conn Smythe Trophyn.

NHL:n ja maailman yksi parhaimmista maalivahdeista torjui pudotuspeleissä kaikki 23 ottelua ja yhteensä 16 voittoa, kuten Stanley Cupin voittamiseen vaaditaan. Vasilevskiyn tilastot ovat hurjat. Päästettyjen maalien keskiarvo oli 1,90 peliä kohden. Torjuntaprosentti oli huikea 93,70 ja maalivahti torjui myös viisi nollapeliä.

Vasilevskiy oli mies paikallaan etenkin pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusarjassa Florida Panthersia vastaan. Tuossa ottelusarjassa Lightningin viisikot repeilivät melko pahasti eikä pelaaminen ollut viisikkotasolla vielä aivan parhaassa kunnossa, mutta Vasilevskiy tarjosi mahdollisuuden joukkueelleen voittoihin maalintekokilpailuissa.

Panthersia vastaan Vasilevskiy päästi kolmesti neljä maalia tai enemmän ja Hurricanesia vastaan kertaalleen, mutta tämän jälkeen maalivahti tilkitsi maalinsa jotakuinkin täydellisesti. Konferenssi finaaleissa ja Stanley Cup -finaaleissa Vasilevskiy päästi neljässä ottelussa kolme maalia ja kahdeksassa muussa pelissä vähemmän, joten venäläistä voitaneen kutsua voittavaksi maalivahdiksi.

Vasilevskiyn ohella toinen varteenotettava ehdokas Conn Smythe Trophyn voittajaksi olisi voinut olla pudotuspelien pistepörssin 32 pisteellä näytöstyyliin voittanut Nikita Kucherov, mutta maalivahti oli ehkä kuitenkin kokonaisvaltaisesti tärkeämpi palanen pudotuspeleissä mestaruuden voittanutta joukkuetta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL