Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Lightningin päävalmentaja Cooper: ”Fanit olisivat rakastaneet sitä”

Jon Cooper vähän nuorempana.
AOP

Tampa Bay Lightning kärsi tappion Stanley Cup -finaalisarjan neljännessä ottelussa Montreal Canadiensille ensimmäisessä jatkoerässä lukemin 3-2 eikä näin onnistunut voittamaan mestaruutta suoraan neljässä ottelussa. Ottelusarjan seuraava ottelu pelataan Amelie Arenalla Tampa Bayssa varhain torstai-aamuna Suomen aikaa. Viidennessä ottelussa on Lightningin toinen ottelusarjapallo käytettävissä.

Ennen ottelua Tampa Bayn pormestari Jane Castor kommentoi aiemmin päivällä, että olisi hienoa mikäli Lightning häviäisi viidennen ottelun ja tulisi kotiareenalleen katkaisemaan sarjaa, jotta juhlat voisi käynnistyä kaupungissa heti, kuten tapahtui esimerkiksi Super Bowlin jälkeen helmikuussa, kun Tampa Bay Buccaneers voitti NFL:n mestaruuden kotistadionillaan.

– Luulen että jokaisen joukkueen jokainen fani haluaisi Stanley Cupin ratkaistavan joukkueensa kotijäällä, jos siihen tarjottaisiin mahdollisuutta, mutta uskon, että meidänkin fanit olisivat rakastaneet sitä, jos me olisimme tänään pystyneet voittamaan, kommentoi päävalmentaja Jon Cooper ottelusarjan tilannetta.

Castorin ensimmäinen toive kävi toteen, mutta kommenteissa piilee vaaroja. Canadiens on nimittäin voittanut kaikki ottelut näissä pudotuspeleissä, kun joukkue on kohdannut mahdollisuuden tippumiseen. Lightningilla on myös ällistyttävä tilasto voittaa jokainen tappion jälkeinen peli pudotuspeleissä. Näin on tapahtunut kahden viimeisen kauden aikana toistaiseksi 13 kertaa.

– Olemme aina ennen tehneet hyvää työtä käsitellessämme edellistä ottelua etenkin tappion osuessa kohdalle. Meillä on vahva johtoryhmä joukkueessa joka ohjaa ajatukset oikeisiin asioihin. Tämä peli on nyt käsitelty ja on sillä selvä, kommentoi maalinteossa onnistunut laitahyökkääjä Barcley Goodrow joukkueensa mahtavaa kykyä voittaa aina tappion jälkeinen ottelu.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL