Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Canadiensin toive ei mennyt läpi – Montrealissa jatkossakin 3500 katsojaa hallissa

Vain harvat ja valitut pääsevät Montrealissa kotipeleihin.
AOP

Montreal Canadiens teki ennen Stanley Cup -finaalien alkua Quebecin provinssin terveysviranomaisille kyselyn, josko joukkue voisi ottaa Centre Belliin Stanley Cup -finaalien otteluihin kolme ja neljä 50 prosenttia kapasiteetista yleisöä eli 10 500 katsojaa.

Quebecin terveysviranomaisilta tuli kuitenkin kielteinen päätös juuri ennen toisen Stanley Cup -finaaliottelun alkua, joten jatkossakin hallissa on ainoastaan 16 prosenttia maksimi kapasiteetista yleisöä eli 3500 katsojaa.

Tilanne on sinällään absurdi, että esimerkiksi Tampa Bayssa yleisöä on lähes täysi tupa katsomassa pelejä ja Montrealin kaduilla on Canadiensin otteluiden aikana tuhansia ihmisiä väkijoukoissa hurraamassa joukkueelleen, mutta näitä ihmisiä ei voida halliin ottaa sisälle.

 

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL