Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Arizona Coyotes julkaissee tänään uuden päävalmentajan – nimen pitäisi olla selvä

Tourigny on toiminut Ottawa 67'n päävalmentajana.
AOP

NHL-organisaatio Arizona Coyotes pitää torstaina tiedotustilaisuuden, jossa on paikalla GM Bill Armstrong. Kaikki viittaavat siihen, että organisaatio on saanut palkattua uuden päävalmentajan ja Armstrong tulee uuden nimen kanssa ulos.

Sportsnetin ja The Athleticin tietojen mukaan uusi päävalmentaja olisi kanalainen Andre Tourigny. The Athleticin paikallistoimittaja Craig Morganin mukaan Coyotes on ollut tiiviistä keskusteluissa OHL-seura Ottawa 67’s ja Kanadan jääkiekkoliiton kanssa 10. toukokuuta alkaen, jolloin organisaatio tiedotti etteivät he jatka päävalmentaja Rick Tocchettin kanssa sopimusta enää tulevaisuuteen.

Kanadan Quebecin provinssista kotoisin oleva Tourigny on toiminut Ottawa 67’n päävalmentajana edellisen neljän kauden ajan ja viime talvena herra toimi myös Kanadan U20 -maajoukkueen päävalmentajana sekä a-maajoukkueen apuvalmentajana. Tulevaksi kaudeksi Tourignylla on sopimus samoihin pesteihin Kanadan jääkiekkoliiton kanssa.

NHL:ssä Tourigny on aiemmin toiminut apuvalmentajana Colorado Avalanchessa ja Ottawa Senatorsissa kausina 2013-16.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL