Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jonathan Toews palaamassa kaukaloihin ensi kaudeksi

Jonathan Toews kärsi burnoutista.
AOP

Chicago Blackhawksin pitkäaikainen kapteeni ja kolminkertainen Stanley Cup -voittaja kanadalaishyökkääjä Jonathan Toews on palaamassa NHL-kaukaloihin kaudeksi 2021-22.

Kolmen kullan klubiin kuuluvalta Toewsilta jäi viime kausi sivuun mystisen vamman vuoksi, joka nyt on alkanut selvitä. Toewsin piti koko kauden kaukaloista sivussa urheilijan ”burnout”, eli Toewsin keho oli palanut loppuun eikä enää palautunut normaalisti.

– Tuntui siltä, että immuunijärjestelmäni reagoi kaikkeen mahdolliseen mitä tein, eikä keho enää palautunut normaalisti. Pienetkin stressitilat eri päivinä heilautti kuntoa heikompaan suuntaan, kertoi Toews The Athleticin haastattelussa.

Toewsin toipumiseen oli vain yksi keino ja se oli lepo.

– Palautuminen vei jonkun aikaa, mutta nyt pitäisi kaiken olla kunnossa.

Toews palasi keskiviikkona Chicagoon ja Blackhawksin harjoituskeskukseen yli puolen vuoden tauon jälkeen.

– Siitä on pitkä aika, kun on viimeksi ollut täällä. Rehellisesti sanottuna en muista koska olisin viimeksi ollut näin kauan poissa jääkiekon parista yhtäjaksoisesti.

Tähtihyökkääjän terveydentila huolestutti talvella ja kanadalainen kertoikin saaneensa paljon kannustusta sekä huolestuneista viestejä.

– Tosi moni ihminen oli huolissaan. Monelta ihmiseltä ympäri jääkiekkoilevaa maailmaa tulli viestejä sekä kannustuksia. Se oli hieno huomata, kertoi Toews.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL