Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

TSN toimittaja: Edmonton Oilers solminut yli 40 miljoonan dollarin sopimuksen tähtihyökkääjän kanssa

Nugent-Hopkinsille jatkosopimus
AOP

TSN:n urheilutoimittaja Ryan Rishaug on juuri twiitannut Edmonton Oilersin ja tähtihyökkääjä Ryan Nugent-Hopkinsin jatkosopimuksesta. Toimittajan tietojen mukaan virallinen vahvistus jatkosopimukselle tullaan julkaisemaan vielä tänä iltana.

Sopimuksen arvo on jopa 41 miljoonaa dollaria ja se on 8 kauden mittainen. Näin keskipalkaksi tulee reilut 5 miljoonaa dollaria kaudessa. Rishaugin mukaan Nugent-Hopkinsilla olisi ollut mahdollisuus neuvotella vieläkin korkeampi tarjous muilta seuroilta, mutta mies halusi ehdottomasti jatkaa uraansa Edmontonissa.

Erittäin taitavana hyökkääjänä tunnettu Nugent-Hopkins on vuoden 2011 ykkösvaraus ja hän on edustanut koko uransa Oilersia. Jos kanadalaishyökkääjä pelaa uuden sopimuksensa loppuun asti, hän saa joukkueessa täyteen yhteensä huimat 18 kautta.

Uusi sopimus sisältää treidin kieltävän pykälän.

Nugent-Hopkins tunnetaan Oilersin varakapteenina ja hän on saalistanut 656:ssa NHL runkosarjapelissä huimat 185+293=478 pistettä. Hyökkääjä on edustanut myös Kanadan maajoukkuetta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL