Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Aika on käymässä vähiin – jäävätkö NHL-tähdet ulos ensi talven olympialaisista?

Bettman kommentoi olympialaisia
AOP

NHL ja kansainvälinen jääkiekkoliitto ovat käyneet tiivistä neuvottelua NHL-pelaajien osallistumisesta ensi talven olympialaisiin. Asiaan pitäisi saada varmuus hyvissä ajoin ennen 23-24. heinäkuuta järjestettävää NHL Draftia, sillä NHL:n on määrä julkaista ensi kauden ohjelma siihen mennessä.

Tärkeään päivämäärään on aikaa reilut kolme viikkoa, joten on NHL komissaari Gary Bettmanin viimeisimmät lausunnot kuulostavat huolestuttavilta:

– Juuri nyt emme tiedä (nähdäänkö NHL pelaajia Pekingissä). Tällä hetkellä ensi kauden läpiviemiseen liittyy olympialaisten ohella muitakin muuttujia, joiden vaikutusta emme täysin tiedä. Tämä on huolestuttavaa.

Bettmanin antaman kommentin sävy ei kuulosta kovin rohkaisevalta, joten se asettaakin tummia pilviä lätkäfanien toiveiden ylle. Kaikki kiekkoa seuraavat haluaisivat varmasti maailman parhaiden pelaajien edustavan maataan olympialaisissa.

NHL:n ja jääkiekkoliiton tiedetään riitelevän esimerkiksi pelaajien vakuutuksista. Supertähtien loukkaantuminen olympialaisten aikana olisi iso isku seuroille ja koko NHL:lle. Lisäksi pitkä välimatka ja vallitseva koronatilanne aiheuttavat päänvaivaa NHL:n runkosarjaa ajatellen.

Pekingin talviolympialaiset 2022 järjestetään 4.-20. helmikuuta Kiinan Pekingissä.

Lähde: NHL:n tiedote

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL