Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Suomalainen NHL-hyökkääjä palaa Eurooppaan

Miikka Salomäki palaa eurooppaan
AOP

Raahesta kiekkokartalle ja Atlantin taakse ponkaissut Miikka Salomäki palaa alkavaksi kaudeksi Eurooppaan. Kovana työmyyränä tunnetun Salomäen uusi seura löytyy Ruotsista, kun Örebro ilmoitti solmineensa kahden vuoden sopimuksen 28-vuotiaan hyökkääjän kanssa.

-On hienoa päästä edustamaan Örebrota. Seura on inspiroiva ja uskon pystyväni ottamaan askelia eteenpäin Ruotsissa, Salomäki kommentoi seuran tiedotteessa.

Salomäki on pelannut Nashville Predatorsin organisaatiossa 167 NHL-ottelua. Viime kausi kului kuitenkin kokonaan AHL:n puolella ja edelliselläkin kaudella kertyi ainoastaan 5 NHL-ottelua. Farmissa otteluita kertyi Salomäelle yhteensä 199 kappaletta. Menneellä kaudella voimahyökkääjä tehtaili Colorado Eaglesissa 26 pelissä yhteensä 2+10=12 pistettä teholukeman ollessa +8.

Örebro sijoittui viime kaudella runkosarjassa kuudenneksi. Pudotuspeleissä se yllätti kolmanneksi sijoittuneen Leksandin puhtaasti voitoin 0 – 4- Välierissä joukkue laittoi mestaruuteen edenneen Växjö Lakersin tiukille, mutta taipui lopulta niukasti voitoin 3 – 2.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat