Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

San Jose Sharksin luottohyökkääjälle jatkosopimus

Matt Nieto on tärkeä hyökkääjä San Jose Sharksille.
AOP

NHL:ssä kahden viime kauden ajan pientä syväkyykkyä ottanut San Jose Sharks on tehnyt kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen luottohyökkääjä Matt Nieton kanssa.

Nieton sopimuksen arvo on 850 tuhatta yhdysvaltain dollaria kaudelta, eikä se sisällä yhtään allekirjoitusbonusta.

– Matt tuo joukkueeseen kokemusta ja hänen nopeutensa sekä taito puolustaa tekee hänestä todella arvokkaan lisän meidän joukkuettamme. Hän on lisäksi iso osa meidän alivoimapeliä, kommentoi Sharksin GM Doug Wilson tuoretta sopimusta joukkueen nettisivuilla.

Syksyllä 29 vuotta täyttävä kalifornian osavaltiosta kotoisin oleva yhdysvaltalaishyökkääjä aloittaa uransa kuudennen kauden Sharksin kanssa.

Sharks varasi laitahyökkääjän kesän 2011 NHL:n varaustilaisuuden toisella kierroksella.

Sharksin lisäksi Nieto on edustanut Colorado Avalanchea kahden ja puolen kauden ajan. Hyökkääjä päätyi Avalancheen siirtolistan kautta, johon Sharks hänet laittoi neljäs tammikuuta 2017.

Parhaalla NHL-kaudellaan Nieto on tehnyt 27 tehopistettä 72 otteluun. NHL-urallaan laitahyökkääjä on toistaiseksi pelannut tasan 500 runkosarjaottelua ja tehnyt näissä 158 tehopistettä.

Nieton sopimuksen myötä Sharksilla on sopimus ensi kaudesta yhdeksän hyökkääjän kanssa. Sharksilla on palkkakatossa tilaa reilut 10 miljoonaa dollaria, joten työtä Wilsonilla riittää.

Sharksin hyökkääjistä viisi on rajoitettuja vapaita agentteja ja kolme rajoittamattomia. Näihin kuuluu muun muassa seuralegenda Patrick Marleau.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL