Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

HPK vahvistuu kazakstanilaisella puolustajalla

Valeri Orekhov on tuttu näky Kazakstanin maajoukkueesta.
AOP

Liigassa pelaava Hämeenlinnan Pallokerho on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen kazakstanilaispuolustaja Valeri Orekhovin kanssa.

22 vuotta heinäkussa täyttävä 186 senttiä pitkä vasemmalta laukova puolustaja on kotoisin Satpaevin kaupungista Kazakstanista. Orekhov on kuulunut jo kaudesta 2017-18 alkaen Barys Nur-Sultanin KHL-miehistöön ja pelannut yhteensä 152 KHL:n runkosarjaottelua. Näissä on syntynyt seitsemän maalia ja yhteensä 22 tehopistettä.

Lisäksi Orekhov on kuulunut koko nuoruutensa Kazakstanin maajoukkueisiin ja oli vuoden 2018-19 U20 MM-kisoissa joukkueen sisäisen pistepörssin toinen tehoilla 0+5. Orekhov jakoi toisen sijan puolustaja Samat Deniyarin kanssa, jolla on sopimus ensi kaudestakin Barysin kanssa.

– Valeri on nuori, kovan potentiaalin omaava pelaaja kansainvälisille kentille asti. Hän on taitava kiekon kanssa, hyvä luistelemaan ja meidän pelitapaamme tärkeä palanen avauspeliä ajatellen. Valeri on myös aktiivinen ja aggressiivinen kamppailija kaksinkamppailussa ja puolustuspelissä, kommentoi HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola tuoretta sopimusta.

HPK:lla on ensi kaudesta sopimus Orekhovin lisäksi kuuden puolustajan kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL