Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Peter Tiivola Ässistä KHL:n Dinamo Riikaan

Peter Tiivola sai sopimuksen KHL:n.
AOP - Elmeri Elo

Liigassa Porin Ässissä läpimurtokauden pelannut Peter Tiivola siirtyy KHL:n läntisessä konferenssissa pelaavan Dinamo Riian riveihin.

28 vuotta syksyllä täyttävän isokokoisen hyökkääjä Tiivolan sopimus Dinamoon on ensi kauden mittainen.

Tiivola on kotoisin Helsingistä ja on Karhu-Kissojen kasvatti, josta hyökkääjä siirtyi 18-vuotiaana Bluesiin pelaten siellä a- ja b-junnujen SM-liigaa. Liigassa debyytin Tiivola teki Bluesissa, josta hän kolmannen kauden puolivälissä siirtyi Rauman Lukon riveihin.

Lukossa Tiivola pelasi ensimmäisen tuloksellisesti vahvan kauden 2016-17 iskemällä 58 otteluun 25 pistettä. Lukosta hyökkääjä siirtyi kaudeksi 2018-19 paikallisvastustaja Ässiin, jossa hän pelasi kolmen kauden aikana 136 ottelua iskien näihin yhteensä 87 tehopistettä.

Latvian MM-kisoissa Tiivola pelasi kaksi ottelua ja syötti yhden maalin Suomelle.

Dinamo Riika on jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle KHL:ssä nyt seitsemänä kautena putkeen. Edellisen kerran Dinamo on päässyt pudotuspeleihin kaudella 2013-14, mutta joukkue taipui Donbass Donetskille seitsemässä ottelussa ensimmäisellä kierroksella.

Sergei Zubovin valmentamassa Dinamossa pelaa Liigasta tutut Sebastian Wännström ja Rudolf Cerveny. Tiivolan lisäksi joukkueessa pelaa suomalaishyökkääjä Jere Karjalainen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL