Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Olli Jokiselle harmaita hiuksia – ykkösmaalivahti suuntaamassa Ruotsiin

Olli Jokiselle harmaita hiuksia
AOP

Mikkelin Jukurit on joutumassa ikävään tilanteeseen. Ruotsalaislehti Expressenin tietojen mukaan Jukurien ykkösmaalivahti Sami Rajaniemi on siirtymässä Ruotsin SHL:n ensi kaudeksi nousseeseen Timrå IK:n väreihin.

Siirtoa ei vielä ole vahvistettu, mutta Rajamäen menetys on valtava kolaus Jukureille. Rajamäki on pelannut kaikilla viidellä Jukureissa pelaamallaan kaudella vähintään 80% kaikista joukkueen otteluista. Päättyneellä kaudella Rajamäki pääsi debytoimaan myös maajoukkueessa, kun hän vartioi Leijonien maalia kahdessa Karjala-turnauksen ottelussa.

Ensi kausi oli Jukurien osalta jo valmiiksi mielenkiintoinen. Seura palkkasi päävalmentajaksi Olli Jokisen, jolla ei ole aiempaa kokemusta pääsarjatason valmentamisesta. Jokinen on aiemmin pyörittänyt omaa junioriakatemiaa Floridassa. Jokisen ja Jukurien otteita pääsee ensimmäisen kerran seuraamaan 12.8 harjoitusottelussa Imatran Ketterää vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga