Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Jukka Jalonen jatkaa Leijonien päävalmentajana pitkään: ”Olen todella nauttinut Leijonien valmentamisesta”

Jukka Jalonen jatkaa Leijonien penkin takana.
AOP - Matti Raivio

Suomen jääkiekkoliitto tiedotti torstaina jatkaneensa Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalosen sopimusta 1+1 vuotisella sopimuksella. Alkuperäinen sopimus kesti MM-kisoihin 2022 asti, mutta uusi sopimus jatkuu MM-kisoihin 2023 saakka ja sisältää option vuoden 2024 kisoista.

Jalosen ollessa Leijonien päävalmentaja on miesten maajoukkue voittanut yhteensä kaksi kultaa ja yhden hopean sekä olympiapronssia Vancouverista 2010.

– Olen todella nauttinut Leijonien valmentamisesta. Meillä on hienoja pelaajia ja erittäin hyvä ja kiinteä johtoryhmä, jossa työviihtyvyys on huipussaan, Jalonen kiittää.

– Itselleni tärkeää on myös se, että Suomi lähtee arvoturnauksiin aina taistelemaan kirkkaimmista mitaleista. Näistä asetelmista on hyvä jatkaa työtä myös tulevina vuosina.

Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela iloitsee Jalosen tavoin juuri solmitusta jatkosta.

– Tulokset puhuvat puolestaan. Maajoukkueen päävalmentajan tehtävän ohella Jukka tekee erinomaista työtä laajemmin koko Suomi-kiekon kehittämisessä. Jalonen oli selkeä ykkösvaihtoehtomme päävalmentajaksi myös kotikisojen jälkeen.

– Sopimukseen sisältyy edeltävän sopimuksen tavoin NHL-pykälä. Tämän puitteissa Jalosella on mahdollisuus siirtyä NHL:ään kesken sopimuskauden jos NHL:ssä aukeaa sellainen valmentajan paikka, johon hän haluaa tarttua, Nummela kertoo.

Lähde. Suomen Jääkiekkoliiton tiedote.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat