Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

ESPN: NHL-pelaajat palaamassa olympialaisiin

Sidney Crosby ohitti Henrik Lundqvistin Sotshin olympialaisten loppuottelussa.
AOP

ESPN:n toimittaja Greg Wyshynski kirjoitti omiin lähteisiinsä perustuvan jutun, jossa NHL-pelaajat olisivat mukana Pekingin talviolympialaisten jääkiekossa helmikuussa 2022.

NHL on julkistanut joukkueille jo tulevan kauden otteluohjelman ja julkisuuteen se tulee torstaina. NHL:n otteluohjelmassa on luvassa olympiatauko alkaen 5. helmikuuta ja olympiatauko päättyisi 22. helmikuuta.

Olympialaiset alkavat Pekingissä 4. helmikuuta ja miesten jääkiekon ensimmäiset ottelut ovat vuorossa 9. helmikuuta.

NHL pitää vuoden tauon jälkeen tähdistöviikonlopun, joka järjestetään Las Vegasissa. Tähdistöviikonloppu on suunnitelmana pitää ennen olympiataukoa, eli tämä olisi viimeinen NHL:n tapahtuma jäällä ennen kuin pelit olympialaisten jälkeen jatkuisivat.

NHL-pelaajat eivät olleet olympialaisissa mukana Etelä-Korean Pjongchangin olympialaisissa 2018. Sitä ennen muun muassa Vancouverissa 2010 ja Sotshissa 2014 nähtiin upeat jääkiekkoturnaukset, kun parhaaat pelasivat toisiaan vastaan edustaen maitaan.

Oletettavasti NHL-pelaajat ovat mukana tulevissa talviolympialaisissa ja sen lisäksi vuoden 2026 talvikisoissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat