Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähdet dominoivat pudotuspeleissä – myös suomalaiset ennätyspisteissä!

Rantanen on pelannut tehokkaasti NHLn pudotuspeleissä kaudella 2020-2021
AOP

NHL:ssä eletään jo pudotuspelien toista kierrosta, ja pisteiden valossa kevät on ollut uskomattoman tehokas. Kovimmat pistenikkarit porskuttavat pari pistettä per peli tahdissa.

Stanley Cup -finaali lähestyy, kun kahdeksan joukkuetta taistelee tällä hetkellä jo semifinaaliin pääsystä. NHL:n amerikkalaiset -ja venäläiset supertähdet ovat tänäkin keväänä yltyneet huimaan pelivireeseen, valloittaen pistepörssin kärkisijat – eikä suomalaiset huippupelaajat ole kaukana perässä.

NHL:n pudotuspelien pistepörssiä johtaa Coloradon Nathan MacKinnon, joka on paukuttanut viidessä pelissä hurjat 8+4=12 tehopistettä. Tasapisteissä on Tampa Bayn Nikita Kucherov, mutta venäläistähti on pelannut jo kahdeksan ottelua.

Pisteiden valossa kovin suomalaispelaaja on MacKinnonin ketjukaveri, Mikko Rantanen. Pistepörssin kymmenentenä oleva suomalainen on myös hurjassa pistevauhdissa, tehojen ollessa 2+7=9 (5 ottelua). Toiseksi eniten pisteitä suomalaisista on Carolinan Sebastian Aholla, ja kahdeksassa pelissä on kertynyt tehot 5+2=7.

NHL:n pudotuspelien pistepörssin kärkikymmenikkö:

 1. Nathan MacKinnon (COL): 8+4=12
 2. Nikita Kucherov (TBL): 3+9=12
 3. Gabriel Landeskog (COL): 4+7=11
 4. David Pasternak (BOS): 5+5=10
 5. Jonathan Huberdeau (FLA): 2+8=10
 6. Victor Hedman (TBL): 0+10=10
 7. Alex Killorn (TBL): 5+4=9
 8. Anthony Beauvillier (NYI): 4+5=9
 9. Steven Stamkos (TBL): 3+6=9
 10. Mikko Rantanen (COL): 2+7=9

Parhaat suomalaiset pistemiehet (TOP 5.):

 1. Mikko Rantanen (COL): 2+7=9
 2. Sebastian Aho (CAR): 5+2=7
 3. Aleksander Barkov (FLA): 1+6=7
 4. Mikael Granlund (NSH): 2+3=5
 5. Joel Armia (MTL): 2+2=4

Rantasen suoritusta on pakko ylistää, sillä Coloradon ykkösvitjan pisteruisku on tehnyt tämän kauden pudotuspeleissä pisteitä 1.8 keskiarvolla per peli. Koko urallaan samainen luku on 1.26 (15+33 / 38 ottelua). Historian valossa Rantanen on tehokkain suomalainen NHL-pelaaja playoffeissa, ja hyvänä kakkosena tulee Jari Kurri (1.17 pistettä/peli). Kolmantena keikkuu Aho, joka on tehnyt keskiarvolla piste per ottelu (1.00).

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL