Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Leijonat siirtyi B-lohkon kärkeen rutiinivoitolla Italiasta

Arttu Ruotsalainen osui Italiaa vastaan
AOP

Leijonat kohtasi eilen Latvian MM-kisoissa kisojen ennakkoon heikoimman ja koronaviruksen runteleman Italian. Ottelussa ei nähty suuria yllätyksiä, vaan Suomi voitti ottelun puhtaasti 3-0 siirtyen samalla B-lohkon kärkipaikalle.

Ottelun alku oli Leijonilta hieman haparoiva, mutta joukkue hallitsi tapahtumia kuitenkin selkeästi. Suomi pääsi seitsemän minuutin kohdalla pelaamaan ensimmäistä kertaa ylivoimaa ja rankaisi välittömästi. Toni Sundin laukaus lähti kaukaa, mutta Anton Lundell ja Iiro Pakarinen tekivät loistavasti maskia Italian maalin edessä.

Toinen maali syntyi nopeasti ensimmäisen jälkeen. Suomi voitti laitaväännön omalla alueella ja Niko Ojamäki spurttasi voimakkaasti ylös kiekon kanssa. Millintarkka lätty puolustajan mailan yli napsahti suoraan Arttu Ruotsalaisen lapaan, joka viimeisteli komean hyökkäyksen.

Suomi hallitsi avauserää suvereenisti ja maaleja olisi voinut tulla enemmänkin.

Toinen erä jatkui Suomen hallinnalla, mutta seuraavasta maalista vastasi Italia. Luca Frigo ohjasi siniviivalta lähteneen laukauksen ohi Harri Säterin, mutta Suomen onneksi maali hylättiin korkean mailan vuoksi.

Suomen kolmas maali oli illan toisen maalinsa iskeneen Sundin käsialaa. Sund polkaisi siniviivan jälkeen tyhjän tilan pois ja pommitti kiekon voimalla Italian maalin yläkulmaan. Ensimmäisen erän tapaan Leijonat olisi voinut tehdä enemmänkin maaleja, mutta kolmanteen erään lähdettiin kuitenkin turvallisessa 3 – 0 -johdossa.

Kolmannessa erässä Suomi oli edelleen kuskin paikalla, mutta ei onnistunut enää maalinteossa. Italia pääsi lopussa yrittämään kavennusta ylivoimalla, mutta Leijonat selvitti alivoiman ja Harri Säterille kirjattiin nollapeli.

Suomen esitys oli hyvä, mutta vastuskaan ei ollut kummoinen. Lauantaina vastaan asettuu lohkossa toisena oleva Saksa, joka otti turnauksessa 3-1 voiton Kanadasta. Saksa-ottelu tuleekin olemaan jo selkeästi kovempi testi Leijonille.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat